Adv

Friday, October 13, 2017

Trip Mazia to Penang | Lexis Suites Penang


Assalamualaikum





berbulan2 sebelumnya trip ini dirancang..

sempena family day office maksu...jadinya setelah timbang nara pejam celik semua..kita join jer la..nak merasa stay hotel lexis berbintang2 ni..pesinis ya swimming pool da dalam bilik..kami kan ada memori " berdarah " pasei swimming pool ini...

rate bilik ikut harga promosi masa tuh...kami sewa tiga bilik...untuk keselesaan semua...yalah dah jauh2 datang kenale selesa tidur.......badan kena rehat......

ha memang elok la.. gasak kamu la pakai baju apa dalam tu...jubah nak pakai pun boleh.........jadinya, bayarla duit bilik terlebih awal..taklah rasa burst nanti...

ROAD TRIP 
 

ikut jambatan kedua - Sultan Abdul Halim Muadzam Shah
CHECK IN



check in berjalan lancar....dua bilik dapat jam 2 petang dah ready. bilik family adik aku lambat..kami keep calling around 4 petang baru dapat check in...
 
 


kemudahan bell boy service ada..

letak trolley siap boleh hangkut hantar depan pintu bilik..tak payah ko susah payah nak kendung semua.....depa hanto ni , kita bagi la tips..lepas duit minum depa... ^---------^



refreshment...


view dari bilik gegirls.......

 

sakan la depa rasmi dulu..kuak lentang renang berirama.............

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

PERSIAPAN DINNER OFFICE

 

ko pikio boleh tidur siang2 BIG no....

kena assit maksu hei baloon ..sebab maksu ajk persiapan tempat...

jadinya sebelum sini, dah survey & calling kedai ini dulu...tak familiar sini kan..jadi nya, guna google map sahaja menuju sini...mujur senang ..jalan lurus..bangunan dia pun hadapan jalan utama juga......



 

saya bagi lima bintang layanan kedai baloon ini. friendly dan melayan kita tip top..

siap hanto dalam kereta lagi...boleh beri pandangan idea semua...
dan servis yang pantas....

aku rasa baloon penang ini macam murah sikit dari ipoh....

ballons make ur smile.....
tadaaaa...dah siap makeup semua untuk dinner..........

depa p dinner..kami p kedai makan hat hotel dekat2 sini jer... jalan kaki la jugak....nama kedai ini lupa..ok lah makannya..buat kenyang.....


lewat malam pun bilik boboys masih giat berenang...sakan sungguh hangpa....

ini web Lexis Suites Penang kome boleh rujuk la dan survey2...

sangat recommend untuk privacy, berendam dalam pool, air pool ini pun bersih walau seratus kali ko terjun tiruk...

happy bonding with family....bilik pun bersih,selesa.tak rugila menginap sini...

cerita esok nya kita write up lain...



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...